ECOSORB

ΦΥΣΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΣΜΩΝ. Αποτελεσματικό χάρη στην επιστήμη. Ασφαλές χάρη στη φύση. Το Ecosorb χρησιμοποιεί τη δύναμη των φυτών για να εξαλείψει τις μυρωδιές, κάνοντας σας καλύτερο γείτονα και πιο υπεύθυνο πολίτη.

  • Home
  • Services
  • Βιομηχανικά, Εμπορικά & Αγροτικά Συστήματα Διαχείρισης Φυσικών Οσμών

Ως διανομέας αυτών των προϊόντων σε εθνικό επίπεδο, προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών που διατίθεται στην αγορά.

Επισκόπηση

Ορισμένες εγκαταστάσεις έχουν ανάμεικτα αποτελέσματα από εγκαταστάσεις συστημάτων εξαερισμού πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Άλλοι χρησιμοποιούν καλυπτικά αρώματα που δίνουν μόνο προσωρινή ανακούφιση από τις ενοχλητικές μυρωδιές. Αλλά όταν πρόκειται να ανακουφίσετε τους υπαλλήλους και τους γείτονές σας, μόνο το Ecosorb® της OMI Industries προσφέρει φυσική, ασφαλή, αποτελεσματική και πλήρη αφαίρεση βιομηχανικών οσμών.

Industries We Serve

We serve small businesses to Fortune 500 Companies and all industries, from Schools and Hospitals to Major Manufacturing Facilities.

Experience

With years of industry knowledge and experience we bring value, innovative solutions and services that we adapt and customize to fit your needs.

Φυσικό

Γνωρίζεις τις μυρωδιές: τροπικό αεράκι, βόμβα κερασιού, ροδοπέταλο. Είναι συνήθως αρώματα που χρησιμοποιούνται για να «κρύψουν» βιομηχανικές οσμές. Παρά τα ευχάριστα ονόματα, τα περισσότερα αρώματα που καλύπτουν είναι κάθε άλλο παρά φυσικά. Και άλλα προϊόντα αφαίρεσης οσμών που βασίζονται σε χημικά μπορεί να είναι επιβλαβή για τα άτομα που τα χρησιμοποιούν ή έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Το Ecosorb χρησιμοποιεί απλή επιστήμη για να εκμεταλλευτεί τη δύναμη των φυτών ως φυσικών αφαίρεσης οσμών για να δημιουργήσει φιλικά προς τη γη βιομηχανικά μέσα εξάλειψης των οσμών. Το ιδιόκτητο μείγμα ελαίων μας περιλαμβάνει αυτά από πεύκο, γλυκάνισο, γαρύφαλλο, λάιμ και άλλες πηγές που αντιμετωπίζουν τις πιο σκληρές μυρωδιές χωρίς επικίνδυνες παρενέργειες.

Όλα ξεκινούν από την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε. Χρησιμοποιούμε συστατικά που προέρχονται από τη φύση, είναι βιώσιμα και δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Κάθε συστατικό τίθεται σε καραντίνα και ελέγχεται προσεκτικά πριν αναμειχθεί στο Ecosorb.

Αλλά ακόμη και τα καλύτερα συστατικά θα καταστρέφονταν από το μολυσμένο νερό. Τα εσωτερικά μας συστήματα αντίστροφης όσμωσης (RO) και φιλτραρίσματος άνθρακα δημιουργούν το πιο καθαρό νερό.

Αποτελεσματικό

Τα λεπτομερή δεδομένα δοκιμών αποδεικνύουν ότι το Ecosorb λειτουργεί ως ένας αποτελεσματικός, φιλικός προς τη γη, βιομηχανικός εξουδετερωτής οσμών σε διάφορες αγορές. Οι καταστροφικές δυνάμεις του Ecosorb υποστηρίζονται από έρευνα από ανεξάρτητα εργαστήρια, πανεπιστήμια και ερευνητές όσφρησης. Καθένα έχει αποδείξει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του – κάτι που ξεχωρίζει το Ecosorb από άλλα προϊόντα ελέγχου οσμών.

Ανεξάρτητες εταιρείες, τόσο στις ΗΠΑ όσο και διεθνώς, χρησιμοποιήθηκαν για την εξασφάλιση ακριβών, αμερόληπτων αποτελεσμάτων. Επίσης, δοκιμάζουμε συνεχώς τα προϊόντα Ecosorb και αναπτύσσουμε νέα προσαρμοσμένα μείγματα στο υπερσύγχρονο κέντρο Ε&Α μας για να διασφαλίσουμε συνέπεια, αποτελεσματικότητα και ποιότητα.

Λύσεις ODOUR

Το Ecosorb παρέχει λύσεις αφαίρεσης οσμών για σχεδόν κάθε μυρωδιά, κάθε βιομηχανία, κάθε εργοστάσιο ή εγκατάσταση. Τα βιομηχανικά μας αποσμητικά είναι διαθέσιμα ως υδατοδιαλυτά, gel, με πρόσθετες φόρμουλες ανάλογα με το περιβάλλον και τον τύπο της οσμής.

Προϊόντα και εξοπλισμός που εξαλείφουν τις οσμές.

Ένθετο γέλης οπής συντήρησης

Τοποθετείται μέσα σε φρεάτια για να «σκουπίζει» τον αέρα που διαφεύγει από οσμές. Χρησιμοποιείται για: Δυσοσμένο αέριο που διαφεύγει από το υπόγειο

Πρόσθετα

Έγχυση απευθείας στο προϊόν χωρίς επίδραση στην ποιότητα. Χρησιμοποιείται για: συνδετικά ασφάλτου, λάδια πετρελαίου, συνθετικά λάδια, καουτσούκ, πλαστικά

Spray Gel

Εφαρμόζεται στην κορυφή των ανοιχτών διαλυμάτων για να μην διαφεύγουν οι οσμές. Χρησιμοποιείται για: φορτηγά απορριμμάτων, χωματερές, φορτηγά επεξεργασίας τροφίμων

Φάση ατμού (εξάτμιση)

Ξηρό νέφος που διανέμεται χωρίς προσθήκη νερού. Χρησιμοποιείται για: Θεραπεία οσμών αέρα σε μικρούς ή μεγάλους χώρους

Ατομοποίηση

Αναμειγνύεται με νερό και ψεκάζεται με ακροφύσια ή ανεμιστήρες. Χρησιμοποιείται για: Επεξεργασία οσμών αέρα σε χώρους υγειονομικής ταφής, εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού ή εγκαταστάσεις παραγωγής